Twinkle | Digital Commerce

Dutch E-commerce Week wordt online event

2020-10-07
1000562
  • [nieuws]
  • 0:55

De Dutch E-commerce Week, dat 28, 29 en 30 oktober in DeFabrique in Utrecht zou plaatsvinden, wordt een volledig digitaal event.

Het event is een bundeling van Twinkle Marketplaces Event, Shopping Today en het Crossborder Event. Vanwege de aangescherpte covid-19-maatregelen zien organisatoren BBP Media, Thuiswinkel.org en Dexport zich genoodzaakt het event volledig online te houden.

Naast de verschuiving van off- naar online wordt het event ook ingekort, van drie naar twee dagen. Op woensdag 28 oktober vinden zowel het Twinkle Marketplaces Event als het Crossborder Event plaats. Donderdag 29 oktober is het de beurt aan Shopping Today.

Programma samenstellen

Bezoekers kunnen een persoonlijk programma samenstellen en digitale keynotes van onder andere Decathlon en Zooplus bijwonen. Het programma van de Dutch E-commerce Week is terug te vinden op de site. Wijnand Jongen, directeur Thuiswinkel.org: ‘We zijn enorm blij dat we Shopping Today online kunnen organiseren gezien alle veranderingen in het online retaillandschap. Het mooie van dit event is dat de deelnemers zelf een dag naar keuze bezoeken en écht kennissessies volgen op zijn of haar vakgebied.’