Twinkle | Digital Commerce

Shopping Talk verplaatst naar 8 december

2020-04-01
1200675
  • [events]
  • 0:55

Het nieuwe evenement Shopping Talk is verplaatst naar 8 december. Nederlandse toppers in digital commerce ontmoeten elkaar die dinsdag in het Beatrix Theater Utrecht. Belofte: de beste sprekers, netwerken op hoog niveau en advies op maat.

Shopping Talk is een nieuw exclusief event voor de Nederlandse digital commerce top. De eerste editie stond aanvankelijk gepland op 19 mei, maar door de coronacrisis zien organisatoren BBP Media en Thuiswinkel.org zich genoodzaakt tot uitstel: 8 december is de dag!
 
Shopping Talk is het antwoord op een veel gehoorde wens uit de markt en een concrete behoefte: die aan een high level event over digital commerce in Nederland.
 
Shopping Talk is bedoeld voor digital commerce professionals met eindverantwoordelijkheid bij leden van Thuiswinkel.org of bij de 250 bedrijven uit de Twinkle100. Ook experts van ShoppingTomorrow zijn genodigd voor het kosteloze event. Ambitieuze e-commerce professionals die niet tot bovenstaande doelgroepen behoren kunnen een ‘request to join’ indienen op Shoppingtalk.nl. Daar zal de komende tijd meer bekend worden gemaakt over het programma.