Twinkle | Digital Commerce

Aldi opent webshop in Verenigd Koninkrijk

2020-04-17
1000562
  • [nieuws]
  • 0:54

Supermarktketen Aldi gaat voor het eerst online voedingsproducten aanbieden. De webshop is vooralsnog alleen in het Verenigd Koninkrijk open.

Aldi heeft een nieuwe service gelanceerd in het Verenigd Koninkrijk. De supermarktketen is voor het eerst online aanwezig, waar het voedselpakketten aanbiedt voor hulpbehoevenden en mensen die in thuisisolatie zitten door het coronavirus. In de pakketten zitten 22 essentiële producten, waaronder soep, rijst en pasta maar ook wc-papier en antibacteriële handzeep. De doos kost inclusief bezorgingskosten 24,99 pond.

Managing director van Aldi, Frits Wallaczek, vertelt aan de Britse krant The Mirror over het initiatief: ‘We doen er alles aan om al onze klanten snelle, veilige en betaalbare toegang tot voedsel te bieden en begrijpen dat voor sommigen een bezoek aan een van onze winkels op dit moment geen optie is’, legt hij uit. ‘We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe en betere manieren om onze klanten te ondersteunen in deze onzekere tijden en ik hoop dat deze voedselpakketten het leven van sommige van de meest risicovolle mensen in het land een beetje gemakkelijker zullen maken.’