Twinkle | Digital Commerce

Zoover verkoopt nu ook pakketreizen

2020-01-09
1000562
  • [nieuws]
  • 0:52

Consumenten kunnen nu ook een pakketreis boeken op reviewplatform Zoover. Het gaat voor nu om een beperkt aanbod naar Griekenland, Kaapverdië, Mallorca, de Canarische Eilanden en de ABC-eilanden.

In een blogpost geeft de site verder tekst en uitleg over de nieuwe functie. Volgens Zoover gaven bezoekers steeds vaker aan op de site ook een reis te willen boeken, naast kennis en inspiratie opdoen voor die reizen.

Naast de gebruikelijke reviews worden getoonde accommodaties op de site ook voorzien van prijsinformatie en beschikbaarheid. ‘Pakketreizen vergelijken is door alle combinaties van vluchten en transfers vrij complex geworden’, verklaart Marcel Veenhuizen, Head of Commerce. ‘De één wil misschien prettige vliegtijden, terwijl de ander voor de meest voordelige optie wil gaan. Wij maken dit eenvoudiger door alle relevante informatie overzichtelijk en op één platform aan te bieden.’

Op dit moment kunnen consumenten pakketreizen van onder andere touroperators TUI, FTI, Pelikaan en Floow Travel getoond. Dit wordt in het lopende jaar verder uitgebreid.