Twinkle | Digital Commerce

Packaly stelt platform open voor retailers

2020-01-28
1000562
  • 0:59

Bezorgdienst Packaly wil meer gaan samenwerken met retailers. De last mile bezorger werkte eerder al samen met Decathlon en heeft zijn platform nu opengezet voor alle retailers.

Die retailers kunnen bestellingen door de fietskoeriers van Packaly in Utrecht bij de klant laten bezorgen. Op die manier werkt de bezorgdienst dus al samen met Decathlon. Consumenten daar kunnen hun bestelling van Decathlon binnen een uur ontvangen. Die samenwerking betreft een proef en is voor Packaly een manier om te kijken of een dergelijke samenwerking werkt. ‘We geloven dat retailer en klanten het gemak van producten binnen het uur verzenden en ontvangen direct moeten kunnen ervaren’, stelt ceo Axel Dekker.

Aangesloten retailers kunnen kiezen voor twee opties: bezorging binnen één uur en avondbezorging. Dekker: ‘Voor de retailer hebben we het platform zo ingericht dat er binnen enkele minuten een nieuwe verzending kan worden aangemaakt. Daarnaast brengen we geen opstartkosten in rekening, waardoor er geen investering nodig is en de service ook haalbaar wordt voor de lokale retailer.’

Packaly is nu nog alleen in Utrecht beschikbaar maar wil wel de komende tijd uitbreiden naar meer steden in Nederland.