Twinkle | Digital Commerce

Winkelstraat.nl verkoopt niet meer alleen luxe kleding

2019-12-24
1000562
  • [nieuws]
  • 0:49

Voor het eerst biedt platform Winkelstraat.nl andere producten aan dan luxe kleding. Consumenten kunnen nu ook op de site terecht voor Vespa’s.

De shop noemt het een eerste stap om naast fashion andere luxe producten aan te gaan bieden. Het ligt dan ook voor de hand dat Winkelstraat.nl in de toekomst nog meer producten buiten het luxe mode-assortiment zal aanbieden.

Voor het aanbod Vespa’s, dat bestaat uit drie scooters, werkt Winkelstraat.nl samen met retailer Scootergoods uit Berkel-Enschot. De scooters worden zeven dagen na bestelling thuisgebracht. ‘Uit eigen onderzoek blijkt dat consumenten van Winkelstraat.nl een sterke affiniteit hebben met Vespa en de scooter zien als een modeaccessoire’, legt ceo Joost van der Veer uit. ‘Met de toevoeging van Vespa’s aan ons assortiment maken we Winkelstraat.nl alleen maar relevanter voor modeliefhebbers die altijd op zoek zijn naar trendgevoelige items en accessoires. Dit is een eerst voorzichtige stap om ons assortiment verder uit te breiden.’