Twinkle | Digital Commerce

Christine le Duc verkoopt via Etos en bol.com

2019-10-28
1000562
  • [nieuws]
  • 0:56

Ahold Delhaize-zusters Etos en bol.com verkopen voortaan ook het assortiment van sekswinkel Christine le Duc.

Het volledige assortiment van Christine le Duc is daardoor verkrijgbaar op bol.com. In de winkels van Etos kunnen liefhebbers terecht voor glijdmiddelen en massage-oliën. Op de webshop zijn daarnaast ook seksspeeltjes verkrijgbaar.

In België kunnen consumenten ook op bol.com voor het assortiment terecht. Christine le Duc koos er begin dit jaar voor om ook bij onze zuiderburen een webwinkel te openen. Ceo Audrey van Ham: ‘Met de mogelijkheid om via deze retailers te bestellen, verlagen we de drempel en kunnen meer mensen kennis maken met ons assortiment. Het merk Christine le Duc heeft 80 procent naamsbekendheid in de Nederlandse markt, maar als je niet aanwezig bent in de grote “winkelstraten van de toekomst”, kun je ook niet top of mind blijven.’

Overnames

Sinds dit jaar is Christine le Duc weer in Nederlandse handen. Het bedrijf werd vorig jaar tweemaal overgenomen en werkt sindsdien aan het verhogen van de verkopen in zowel Nederland als België. Christine le Duc heeft zelf vijftien winkels en kijkt ook naar België voor fysieke locaties.