Twinkle | Digital Commerce

Marktplaats Whoppah breidt uit naar België

2019-09-09
1000562
  • [nieuws]
  • 0:51

Whoppah, de marktplaats voor tweedehands interieur en kunst, is vanaf vandaag ook actief in België. De uitbreiding is onderdeel van de internationale groeistrategie.

Whoppah is een handelsplatform voor particulieren en voor zakelijke gebruikers zoals meubel- en kunsthandelaren. Woonwinkels in België en Nederland kunnen er ook hun online verkochte retouren en showroommodellen verkopen. Het platform geeft aan dat dit aansluit bij de missie om hergebruik te stimuleren.

Onderdeel van internationale groeistrategie

De uitbreiding naar België is onderdeel van de internationale groeistrategie. Het hoofdkantoor is zit in Amsterdam, de Belgische klanten worden bediend vanuit Nederland. In België worden wel relaties onderhouden met zakelijke verkopers om ook de groeiende stroom retouren te verkopen.

Thomas Bunnik, ceo en medeoprichter, zegt in het persbericht dat de Belgische markt veel potentie voor Whoppah biedt ‘omdat er relatief veel uitgegeven wordt aan kunst en interieur en de online markt hierin snel groeit.’ Hij geeft aan dat het bedrijf ook kijkt naar andere Europese landen voor uitbreiding.