Twinkle | Digital Commerce

Whoppah neemt Franse Design Market over

2024-09-30
1000562
  • [nieuws]
  • 1:07

Online marktplaats voor tweedehands design Whoppah, sinds april dit jaar actief in Frankrijk, heeft de Franse interieurmarktplaats Design Market overgenomen.

Whoppah benadrukt dat deze strategische overname van Design Market zijn positie in de Europese online markt voor tweedehands meubels versterkt. De activiteiten van de Franse interieurmarktplaats zullen onder de Whoppah merknaam gaan vallen.

Groei

Volgens de tweedehands marktplaats zorgt deze strategische zet voor een flinke uitbreiding van de collectie. De overname levert 90.000 nieuwe geregistreerde gebruikers op en zorgt voor een groei van 75% in organisch verkeer. Thomas Bunnik, medeoprichter en ceo van Whoppah, licht in een persbericht toe: ‘We zijn trots dat we het iconische Design Market binnen Whoppah mogen verwelkomen. Door de expertise van Design Market en haar trouwe gebruikers te combineren met ons innovatieve platform, kunnen we nog meer mensen inspireren om prachtige tweedehands meubels en decoratie te ontdekken en een nieuw thuis te geven.’

Frankrijk

Sinds dit jaar is Whoppah ook online in Frankrijk aanwezig, waardoor het bedrijf actief is in vier Europese landen. In de Franse markt ziet het bedrijf veel potentie, zo liet het platform weten in een persbericht. ‘Het is een land waar vintage design en brocante zeer geliefd zijn en waar ook steeds meer waarde wordt gehecht aan circulariteit.’ De afgelopen jaren nam het aantal Franse bezoekers op het platform gestaag toe.