Twinkle | Digital Commerce

Thuisbezorgd brengt maaltijden Jumbo Foodmarkt rond

2019-08-27
1140718
  • [nieuws]
  • 1:06

Inwoners van Groningen kunnen vanaf 27 augustus online maaltijden bestellen bij Jumbo Foodmarkt. De maaltijden worden door Thuisbezorgd afgeleverd.

Jumbo belooft dat Thuisbezorgd de maaltijden binnen een uur thuis aflevert. Het gaat om onder meer  pizza’s, salades, broodjes maar ook frisdrank, Gronings streekbier en vruchtensappen.

Past bij omnichannel-gedachte

De samenwerking met Thuisbezorgd.nl is een pilot en Jumbo meldt dat het past bij de omnichannel-gedachte: ‘zijn waar de klant is op het moment dat het nodig is’. De pilot loopt enkele maanden.

De pilot start in Groningen omdat deze Foodmarkt, gerund door twee franchise-ondernemers, het graag wilden testen. Als de pilot een succes blijkt, wordt het concept uitgerold naar de andere zes Foodmarkten in Nederland, zegt Jumbo in een reactie aan Twinkle.

Jumbo werkte eerder via zijn City-filiaal in Groningen met de lokale maaltijdbezorger Fooddrop, voor maaltijden en boodschappen, meldt Distrifood.

Ikea en Albert Heijn eerder in zee met Thuisbezorgd

Ikea en Albert Heijn gingen Jumbo voor in de samenwerking met Thuisbezorgd. De Zweedse woonketen startte begin dit jaar een pilot waarbij zijn Zweedse gehakballetjes in Groningen door Thuisbezorgd werden afgeleverd bij liefhebbers. Ook Albert Heijn ging eerder al in zee met Thuisbezorgd voor bezorging van artikelen van AH to GO en voor zijn maaltijdbezorging, 'Allerhande Kookt' vanuit een dark kitchen in Amsterdam.