Twinkle | Digital Commerce

Bang & Olufsen werkt aan click & collect-systeem

2019-07-03
1000562
  • [nieuws]
  • 0:54

Consumentenelektronicamerk Bang & Olufsen wil online beter zichtbaar worden en trapt daarvoor een nieuwe digitale strategie af. Onderdeel van die strategie is de offline- en online business beter te combineren.

Het doel is onder meer een click & collect-systeem te integreren, waarbij klanten hun bestelde producten online kunnen bestellen en ophalen in de winkel. Het moet ook mogelijk worden producten die in de winkel zijn uitverkocht, te bestellen in de digitale catalogus en ze thuis te laten bezorgen.

Meer flexibiliteit 

Tomas Antvorskov Krag, director e-commerce bij Bang & Olufsen geeft in het persbericht aan meer flexibiliteit te hebben als het gaat om toekomst van e-commerce strategie. Krag: ‘De eerste stap voor ons was de online zichtbaarheid van de merken Bang & Olufsen en Beoplay samen te voegen. De volgende stap wordt het op flexibele wijze integreren van de fysieke winkels van onze retailers.’

Het bedrijf werkt voor de headless-architectuur en de omnichannelervaring samen met de op API’s gebaseerde e-commerce suite commercetools.