Twinkle | Digital Commerce

All4running via overname actief in Duitsland

2019-06-19
1600900
  • 0:58

All4running heeft met 21Run een Duitse branchegenoot ingelijfd. De shop wordt nu geïntegreerd in het platform van het bedrijf uit Alkmaar.

All4running nam de webwinkel over van 21sportsgroup, dat de site medio vorige maand offline haalde. Inmiddels is 21run.de weer live. Onder water wordt er gewerkt aan de integratie, ‘een flinke klus’ verklaart e-commerce manager Arantes Whittie. Mede de reden waarom All4running de acquisitie nu pas zelf onder de aandacht brengt. ‘Onze topprioriteit is Duitse hardlopers een specialistische customer journey te bieden met kwalitatieve content’, laat Whittie verder optekenen.

Nieuw distributiecentrum in Alkmaar

All4running, in 2013 genomineerd als beste startende webwinkel bij de (toen nog) Thuiswinkel Awards, start dit jaar nog met de bouw van een nieuw distributiecentrum in thuisstad Alkmaar. Dat biedt straks twaalfduizend vierkante meter ruimte, voor de bevoorrading van de webshops en de fysieke winkels; het bedrijf heeft een recent geopende flagship store in Alkmaar en winkels in Amsterdam en Den Haag.

Running.shop

Over de opening van winkels bij onze oosterburen is vooralsnog niks bekend. Met All4running.be is het bedrijf al langer actief in België, op Running.shop worden Britse, Zweedse en Deense klanten specifiek bediend.