Twinkle | Digital Commerce

Nieuwe e-commerce directeur voor D-rt Groep

2019-04-08
1000561
  • [nieuws]
  • 0:57

D-rt Groep, het moederbedrijf van D-reizen en VakantieXperts heeft in Danja Lekkerkerk een nieuwe directeur marketing en e-commerce gevonden.

Dat meldt het bedrijf in een persbericht. Lekkerkerk is sinds vier jaar werkzaam bij D-rt Groep. Voordat zij de stap maakte naar directeur marketing en e-commerce, was Lekkerkerk werkzaam als manager marketing en communicatie bij D-reizen en VakantieXperts. Eerder was ze werkzaam bij L’Oréal en Beiersdorf.

Omnichannel

De D-rt Groep stelt in de toekomst de transformatie te willen maken naar een datagedreven, omnichannel organisatie. Naast Lekkerkerk heeft het bedrijf Michel Wijnen aangesteld als directeur ICT Services en ICT Development. 'Het benadrukt dat onze organisatie het vizier op de omnichannel-toekomst heeft gericht. Ik ben er trots op dat we met deze twee nieuwe directieleden een directiestructuur hebben neergezet die recht doet aan het belang van hun disciplines', aldus Don Kaspers, ceo van de D-rt Groep.

D-rt Group beschikt over 450 reisbureaus van D-reizen en VakantieXperts. De groep is onderdeel van RT/Raiffeisen Touristik Group, een Duitse onderneming met in totaal 7.500 reisbureaus. De D-rt groep bezet de veertiende positie in de Travel 25 van de Twinkle100.