Twinkle | Digital Commerce

Olivier van Duijn aan het roer bij cryptohandelsplaats LiteBit

2019-02-08
1000562
  • [nieuws]
  • 0:52

Voormalig Marktplaats-directeur Olivier van Duijn is ceo geworden van LiteBit. Op deze cryptohandelsplaats kan men cryptovaluta kopen, verkopen en opslaan in een wallet.

Uit zijn Linkedin-pagina blijkt dat Van Duijn sinds februari als ceo is begonnen bij LiteBit. Bij LiteBit kunnen consumenten verschillende cryptovaluta, zoals Bitcoin, Ethereum en Litecoin, kopen en opslaan in een digitale portemonnee. Verkopen kan ook. Volgens de site van LiteBit zijn er al meer dan 600.000 klanten bij aangesloten. Cryptovaluta betalen kan middels iDeal of Bancontact.

Afscheid

Van Duijn maakte in september vorig jaar bekend na acht jaar zijn functie als ceo bij Marktplaats neer te leggen. Hij deed dat een week voor zijn keynote-presentatie tijdens Shopping Today. ‘Dit is een mooi moment om afscheid te nemen en iemand anders het roer te geven, op weg naar de volgende mooie kansen’, liet hij destijds weten. Die iemand anders werd Annemarie Buitelaar. Zij was al als cco actief bij Marktplaats. Zij sprak bij haar aanstelling van een ‘geweldige uitdaging’.