Twinkle | Digital Commerce

Guapa neemt branchegenoot over

2018-07-05
1000562
  • [nieuws]
  • 0:54

Magento-specialist Guapa heeft e-commercebedrijf Made by Mouses overgenomen. De Zwolse onderneming gaat vanaf nu verder onder de naam Guapa E-commerce.

De overname zorgt ervoor dat Guapa toegang krijgt tot nieuw talent. 'Op dit moment is het vinden van talent dat uit het juiste hout gesneden is, één van de grootste uitdagingen', zegt Mathijs Kok, oprichter van Guapa E-commerce. 'Wij zijn een interessante werkgever en willen met een extra vestiging talent uit die regio nu ook de kans bieden zich bij Guapa te kunnen ontplooien.'

'De naam is vanaf nu Guapa E-commerce, we nemen rustig de tijd om de samenwerking verder vorm te geven', vervolgt mede-oprichter Daniel Hukkelhoven van Made by Mouses. Financiële details over de overname zijn niet bekend.

Concept7

Het is de tweede overname van Guapa binnen één jaar tijd. In juli vorig jaar nam het bedrijf designbureau Concept7 uit Groningen over. Dat bedrijf werkt sindsdien nog steeds onder dezelfde naam, maar kwam wel onder één dak te zitten met Guapa in het Groningse Leek. Guapa is sinds 2016 in een nieuw pand gevestigd.