Twinkle | Digital Commerce

Online Rental bv nieuwe eigenaar Zoef.com

2018-02-13
1000562
  • [nieuws]
  • 1:02

De naam van de nieuwe eigenaar van verhuurdersplatform Zoef.com is bekend. Online Rental bv. neemt het bedrijf over. 

Ruim twee weken geleden werd nog bekend dat de curator een bod van 32.000 euro op het failliete bedrijf had geaccepteerd. Dat Zoef.com een doorstart zou maken, was toen dus al bekend.

'We hebben enorm veel zin om van Zoef.com een groot succes te maken', zegt Gerben van Leeuwen, directeur van Online Rental. 'We weten dat er in de verhuurmarkt een plek is voor een platform als Zoef. Ook hebben we een groot aantal partners gesproken die blij zijn dat we doorgaan. Indien een leverancier nog geld tegoed had van het oude Zoef, dan zullen wij dat als blijk van goede wil compenseren'.

Zes ton in het rood

Het online verhuurplatform dat onder meer partytenten, springkussens en kostuums aanbiedt, werd eind vorig jaar failliet verklaard. Uit de verklaring van de curator bleek dat het bedrijf bijna zes ton in het rood stond. Het nieuwe Zoef belooft beterschap voor klanten en uitleverende partners 'zowel in communicatie als in transparantie'. In het kader daarvan is een bericht online geplaatst dat inzage biedt in de doorstart.

Online Rental ontfermt zich de komende maanden over de nieuwe koers van Zoef.com.