Twinkle | Digital Commerce

Wederom groeigeld voor Helloprint

2018-02-05
1000561
  • [nieuws]
  • 0:50

Online printplatform Helloprint heeft opnieuw een miljoeneninvestering gekregen. Met de nieuwe investering wil het bedrijf verdere groei in Europa vormgeven.

Helloprint, dat vier jaar geleden werd opgericht, krijgt het groeigeld van Duitse investeerders Project A en Bregal Unternehmerkapital. 'We verwachten dit jaar de grens van vijftig miljoen euro omzet te doorbreken, een toename van ongeveer 50 procent vergeleken met het jaar ervoor. We zien grote kansen voor verdere groei in de snel groeiende online-printmarkt', vertelt ceo Hans Scheffer.

Derde investering

Het is niet voor het eerst dat de onderneming groeigeld ontvangt. In 2016 kreeg het bedrijf al eens een investering van drie miljoen euro en ook vorig jaar ontving Helloprint 'enkele miljoenen'. Ongeveer 200.000 klanten in Nederland, België, Frankrijk, Italië, Spanje, Ierland en het Verenigd Koninkrijk bestellen hun bedrukte en gedrukte producten via het platform.