Twinkle | Digital Commerce

Helloprint breidt internationaal verder uit met nieuw groeigeld

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:03

Helloprint heeft een investering van 3 miljoen euro ontvangen om volgend jaar naar nog eens acht nieuwe internationale markten uit te breiden. De snelgroeiende startup wil met het groeigeld ook vijftig nieuwe medewerkers aannemen.

Helloprint krijgt zijn euro’s van tech-investeerder Gert Jan Munneke (Traffic4U) en een aantal andere geldschieters, waaronder een aantal zittende managementleden. Zij krijgen samen een minderheidsbelang in het bedrijf. Munneke heeft ook een adviserende rol voor het management.

Acht landen
Het printplatform uit Rotterdam wil zijn internationale ambities verder waarmaken door uit te breiden naar acht nieuwe landen. Helloprint is in zijn driejarig bestaan al in vijf markten geopend. Om deze verdere uitrol te realiseren, wil het bedrijf verder met 150 medewerkers.

Ecommerce50
Helloprint stond begin dit jaar op de tweede plek in de Ecommerce50, de lijst met ‘de snelst groeiende e-commerce bedrijven van Nederland’. Het bedrijf meldt in een persbericht dat de onderneming de afgelopen drie jaar met ruim 3000 procent groeide. De omzetverwachting voor 2016 is 30 miljoen euro.

Ceo Hans Scheffer vertelt over de internationale ambities van Helloprint tijdens het Cross Border E-commerce Event op 7 september. Bekijk hier het volledige programma.