Twinkle | Digital Commerce

Asos begint met bezorgbundel in Nederland

2018-02-01
1000562
  • [nieuws]
  • 0:59

De Britse modeketen Asos lanceert de bezorgbundel Premier Delivery in Nederland. Voor 18.99 euro per jaar laten consumenten hun bestelling de volgende dag in huis bezorgen.

In Nederland was het al langer mogelijk de next day delivery service van Asos te gebruiken, alleen betaalde men daar 15 euro per bestelling voor. Met de Premier Delivery wordt dat aanzienlijk goedkoper. Volgens de modeketen verdient het abonnement zich met twee bestellingen terug. Voor consumenten die op de Waddeneilanden wonen, geldt de bundel niet.

Klanten die het bezorgabonnement niet willen aanschaffen, betalen 3 euro voor een standaard levering. Vanaf 25 euro is de levering gratis. Naast Nederland is de bezorgbundel beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, België, Ierland, Denemarken, Zweden en Oostenrijk. De tarieven in die landen zijn wel verschillend.

Same day delivery

De Britse e-tailer bezorgt ook op dezelfde dag. In Londen begon Asos dit jaar met de same day delivery. Bestellingen die voor tien uur 's ochtends zijn geplaatst, worden daar dezelfde dag nog bezorgd.