Twinkle | Digital Commerce

Infotheek Group benoemt oprichter Centralpoint.nl tot Chief Digital Officer

2018-01-09
1000562
  • [nieuws]
  • 1:07

Brian Speelman, CEO en oprichter van IT-webshop Centralpoint.nl, is benoemd tot Chief Digital Officer(CDO) bij Infotheek Group, het moederbedrijf van onder meer Centralpoint.nl. Dat maakt Infotheek Group bekend in een persbericht.

Speelman krijgt als taak de end-user-organisatie en distributietak van Infotheek Group digitaal te transformeren: 'Mijn uiteindelijke doel is dat alle producten en diensten online kunnen worden afgenomen en dat alle afdelingen digitaal met elkaar samenwerken.'

Nieuwe Managing Director

In navolging van de benoeming van Speelman is Luuk Slaats benoemd tot Managing Director van de totale end-user-tak van Infotheek Group. Slaats was voorheen commercieel directeur bij IT-hardware dienstverlener Scholten Awater.

Infotheek Group

Infotheek Group is een van de grootste ICT-leveranciers van Europa, met een jaaromzet van zo'n 750 miljoen en vestigingen in 14 landen. De end-user-tak van Infotheek Group bestaat uit: Infotheek, Centralpoint.nl en Scholten Awater. De distributietak voert de merken: Xeptor IT Distribution, FlexIT Rent, netwerk distributeur GHS en Added Dimension. Eerder deze maand verkocht Infotheek Group webshop 4Launch terug aan oprichter Guido Raaijmakers.