Twinkle | Digital Commerce

Internetbureaus Colours en Mangrove samen verder

2017-08-22
1000562
  • [nieuws]
  • 0:54

Digitaal bureau Colours neemt concullega Mangrove over. Colours' strategie- en designafdeling Lighthouse fuseert met Mangrove en gaat onder diens naam verder. In totaal brengt de samenvoeging 135 specialisten in één firma bij elkaar.

De bedrijven, beide in 1997 opgericht, combineren hun werkzaamheden in het Rotterdamse kantoor van Mangrove om zo hun positie in de markt te verstevigen. Mangrove rekent onder meer Unicef, de Hartstichting, het Rode Kruis, KNMI, Universiteit Utrecht, TU Delft, Omron, Essent en Stayokay tot zijn klanten. 'Om in de markt toonaangevend te kunnen blijven, waren we op zoek naar versterking', verklaart het bureau.

Meer overnames

Nieuwe eigenaar Colours, dat 'Nederland’s meest herkenbare organisaties helpt met het verbeteren van het bedrijfsresultaat door de inzet van digitale middelen', plant dit jaar naar eigen zeggen nog meer overnames. Onder meer Eneco, Stedin, Schouten & Nelissen, De Goudse Verzekeringen en Vitens maken gebruik van zijn dienstverlening; het bedrijf heeft kantoren in Den Bosch, Rotterdam en Minsk.