Twinkle | Digital Commerce

Jumbo opent eerste pick-up point op camping

2017-08-10
1300731
  • 1:08

Wie op de camping zijn boodschappen wil ontvangen, kan vanaf vandaag bestellen bij de Udense vestiging van Jumbo. De supermarktketen is, geheel in zomerse sferen, in thuishaven Brabant gestart met zijn eerste Camping Pick-up Point.

Gasten van camping De Pier in Uden krijgen de mogelijkheid online te bestellen bij de supermarkt, waarna de boodschappen bij het afhaalpunt op de camping bezorgd worden. De cut off-tijd ligt op 0.00: daarvóór bestelde orders arriveren de volgende dag.

Gemak

'Bij Jumbo willen we het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken en kijken we continu naar mogelijkheden om de klantverwachtingen te overtreffen', zegt Jumbo's directeur online Roy van Keulen. 'Daar sluit dit naadloos op aan. Ondertussen hebben we al weer meer dan 360 Pick Up Points door heel Nederland en nu hebben we als eerste supermarkt een Camping Pick Up Point.'

Hele assortiment

De Brabantse super evalueert na de zomer de resultaten van het initiatief en beslist dan of nog meer campings een afhaalpunt krijgen. Klanten kunnen kiezen uit het volledige Jumbo-assortiment. Tussen 17.00 en 18.00 de volgende dag staat de order klaar bij de ingang van De Pier.