Twinkle | Digital Commerce

PostNL monteert nu ook bestelde meubels thuis

2017-06-22
25071410
  • 0:56

PostNL bezorgt en monteert nu ook online bestelde meubels bij consumenten thuis. Daartoe heeft het bedrijf JP Haarlem Delivery overgenomen. ‘Wij hebben de ambitie om de dienstverlening aan consumenten “over de drempel” verder uit te breiden.’

JP Haarlem Delivery blijft onder zijn eigen naam in webshops in de Benelux gekochte meubels leveren en monteren, maar is nu een onderdeel van PostNL. Het huidige netwerk behoudend, blijft ook het management en het personeel aan het werk.

Extra@Home
Na de introductie van Extra@Home voor grote en zware webshopartikelen als consumentenelektronica, breidde PostNL zijn montagedienstverlening eerder uit naar witgoed en keukenapparatuur door de overname van Witgoed Services uit Nieuwegein.

Complete service
‘JP Haarlem Delivery biedt hoogwaardige bezorg- en montagediensten voor meubels bij consumenten thuis. Met deze overname voegen we specialistische kennis en ervaring toe aan ons netwerk en leveren we een complete service in de “Home&Garden”-markt’, aldus directeur Pakketten & Logistiek Gerrit Mastenbroek.

Lees ook:
PostNL verbindt webshops met kwekers via online platform (6-6-2016)