Twinkle | Digital Commerce

Nieuwe Create2Fit: Plasmadiscounter wordt Televisiewinkel

2017-05-28
760428
  • [nieuws]
  • 1:02

Create2Fit is flink op de schop gegaan nadat Tom Coronel en Marc Koster het roer terugnamen van RFS Holland Holding. Plasma-Discounter.nl gaat bijvoorbeeld door als Televisiewinkel.nl: ‘Als je daar jouw favoriete televisie niet vindt, bestaat die simpelweg niet.’

Coronel maakte vorig jaar tijdens Logistiek & E-commerce bekend dat hij en compagnon Koster ‘hun Create2Fit’ terug hadden gekocht van de wehkamp-moeder. ‘We hebben in de afgelopen jaren veel geleerd. Dan krijg je een kans en dan pak je die. Ik ga er vol voor’, zei hij.

Terug naar de basis
De afgelopen maanden werden er meerdere webwinkels uit de Create2Fit-stal geschrapt: ‘Wij richten ons alleen nog maar op producten waar beleving aan zit’, vertelt Coronel in de maartuitgave van Twinkle. Het bedrijf gaat terug naar de basis: barbecues, televisies en koffie.

Achterhaald
De webshopnaam Plasma-Discounter.nl vonden de heren ‘om meerdere redenen achterhaald’ geworden. ‘En met Barbecueshop.nl worden we een one stop shop voor de echte liefhebber’, licht Coronel toe.

In Twinkle 3-2017 (verschijnt op 21 maart) lees je in een interview met Tom Coronel en Marc Koster meer over de herpositionering van Create2Fit.