Twinkle | Digital Commerce

Montapacking lanceert zusje voor hybride fulfilment

2017-05-28
770433
  • [nieuws]
  • 0:56

Montapacking heeft een nieuw merk in de markt gezet: Justfulfilment. De nieuwkomer mikt op kleinere en middelgrote webshops die de fulfilment nu nog in eigen hand houden. Met een vaste prijs van 3,95 per order wil Justfilfilment ‘een concurrentieslag ontketenen’.

Voorwaarde is dat webwinkels hun producten zelf komen afleveren bij het ‘Just Intake Point’ in Oosterhout. Klanten van aangesloten webshops kunnen tot middernacht hun bestelling plaatsen, die ze dan de volgende dag ontvangen.

Tussenvorm
'Justfulfilment is voor webshops een perfecte tussenvorm”, zegt initiatiefnemer Edwin van der Ham, directeur van Montapacking. Daarmee doelt hij op webshops die wél hun intake in eigen hand willen houden, maar het logistieke proces liever uitbesteden.

Montapacking
Moederbedrijf Montapacking verzorgt de logistiek voor 360 webwinkels en noteerde de afgelopen jaren hoge groeicijfers: 75 procent in 2015, 96 procent in 2016. Montapacking biedt alle aangesloten webshops same day delivery. Het bedrijf investeert zijn kennis over logistiek nu in het nieuwe Justfulfilment, dat zelfstandig opereert.