Twinkle | Digital Commerce

Winkelstraat.nl start same day delivery

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:01

Het luxe fashionplatform Winkelstraat.nl testte een same day delivery-service met een pilot in de Randstad; nu biedt het een V.I.P.-same day delivery voor alle klanten. Fashionliefhebbers kunnen hun bestelling nog dezelfde avond tussen 18.00 uur en 22.30 uur laten bezorgen.

'Deze nieuwe bezorgservice voorkomt heel wat stress en paniek bij klanten die op zaterdagochtend vaak nog twijfelen wat ze die avond aan moeten trekken,' zegt Joost van der Veer van Winkelstraat.nl. Op de website van het platform staan de verschillende opties.

Fadello
In 2015 draaide het fashion-platform een pilot met koerierservice Loopjongens, waarbij bestellingen ook dezelfde dag nog bezorgd werden. Klanten binnen een ring van de Randstad konden gebruik maken van de same day delivery-service; dit geldt nu voor alle klanten van alle 130 boutiques. Winkelstraat.nl werkt samen met logistiek bedrijf Fadello voor de nieuwe V.I.P.-service, laat Joost van der Veer aan Twinkle weten.

Gratis retourservice
Bij Winkelstraat.nl zijn meer dan 130 geselecteerde, onafhankelijke Nederlandse en Belgische boutiques aangesloten. Eerder dit jaar startte het platform met een gratis retourservice, waarbij retouren bij consumenten thuis worden opgehaald.