Twinkle | Digital Commerce

Bruna strikt drie grote uitgeverijen voor Bliyoo

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:01

Bliyoo, ‘het abonnement voor onbeperkt lezen’, heeft de grote uitgevers VBK, Overamstel en WPG toegevoegd aan zijn lijst met partners. Daardoor heeft de applicatie van Bruna nu 12 duizend Nederlandstalige boeken en tijdschriften in het assortiment.

Bliyoo wil graag de grootste aanbieder op het gebied van digitaal lezen worden. In de app waren al publicaties van Karakter Uitgevers, Xander Uitgevers, Nieuw Amsterdam, Kluitman, Gottmer, UAP, Podium, Aerial Publishers, De Kring, De Vrije Uitgevers, Uitgeverij Vrijdag, Crime Compagnie, Just Publishers en Marmer Uitgevers te vinden.

Familie-abonnement
De nieuwe samenwerking met VBK, Overamstel en WPG is volgens Fred Zeegers, algemeen directeur van Bruna, een ‘enorme stap’. Hij vertelt dat Bliyoo binnenkort met een familie-abonnement komt en luisterboeken wil toevoegen aan het aanbod.

Netflix voor lezen
Bruna’s Bliyoo wordt wel ‘de Netflix’ of ‘de Spotify’ voor digitaal lezen genoemd, omdat gebruikers tegen een vast maandtarief onbeperkte toegang krijgen tot digitale content. Gebruikers betalen 9,95 euro per maand voor toegang tot het boeken of -tijdschriftenassortiment. Een combinatieabonnement kost 14,95 euro. Bruna verkoopt een eigen reader voor Bliyoo in de winkels.