Twinkle | Digital Commerce

Vomar koppelt same day delivery aan nieuwe webshop

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:05

Vomar bezorgt online bestelde boodschappen nog dezelfde dag bij klanten thuis. Klanten die een order vóór 12:00 uur plaatsen, hebben hun producten ’s avonds tussen 19:00 en 21:30 uur op de stoep.

Vomar maakte vorige week bekend zijn nieuwe webwinkel open te stellen voor Amsterdam en omgeving. De e-commerce strategie heeft even op zich laten wachten, maar wordt nu met same day delivery én afhaallocaties op volle kracht uitgevoerd.

Pick up points
Bestellingen na 12:00 uur worden de volgende dag vanaf 11:30 uur thuisbezorgd. Ook is het mogelijk om de order af te halen in het pick up point aan het Bos- en Lommerplein. Een verdere uitrol van deze punten vindt later dit jaar plaats, meldt Distrifood.

Besteldrempel
Vomar hanteert een besteldrempel van 35 euro voor het thuis leveren van de producten uit zijn tienduizend items tellende assortiment. Bestellingen boven de 100 euro worden gratis bezorgd.

Proef gestaakt
Vomar startte in 2013 met een eerste proef in online verkoop. De shop bestond destijds enkel uit kruidenierswaren, waar nu ook versproducten online te verkrijgen zijn. Nog geen jaar later werd de pilot gestaakt, de test leverde naar eigen zeggen niet het ‘gewenste niveau’ op dat Vomar voor ogen had.