Twinkle | Digital Commerce

Studentmobiel.nl voortaan Mobiel.nl

2017-05-27
180101
  • 1:11

Studenmobiel.nl, uithangbord van Twinkle100-speler Websend, is afgelopen weekend overgezet op Mobiel.nl. Met de url verandert ook de merknaam. ‘Hetzelfde bedrijf, dezelfde service en hetzelfde voordeel voor iedereen. Alleen nu nog makkelijker te vinden.’

Dat is te lezen op Mobiel.nl, waar Studentmobiel nu naar verwijst. Met de generieke naam beoogt de webwinkel een grotere doelgroep aan te spreken. ‘Om te verduidelijken dat iedereen – en niet alleen studenten – er een mobiel abonnement kan afsluiten of verlengen, wordt de naam gewijzigd naar Mobiel.nl’, meldt Websend in een persbericht.

Hetzelfde bedrijf
De nieuwe naam en de bijbehorende nieuwe huisstijl zullen geleidelijk worden geïntroduceerd, om bestaande klanten eraan te laten wennen. ‘Voor deze klanten willen we benadrukken dat we nog steeds hetzelfde bedrijf zijn, met dezelfde service en hetzelfde voordeel voor iedereen’, aldus eigenaar Thomas Borsboom. ‘Ons ultieme doel is dat iedereen in Nederland die op zoek is naar een mobiel abonnement of toestel, eerst aan Mobiel.nl denkt’, zegt hij over de ambities onder de nieuwe vlag.

Websend
Websend, gevestigd in Leidschendam, heeft ruim vijftien jaar ervaring met de online verkoop van smartphones en abonnementen. De nummer 43 van de Twinkle100 bedient zo’n anderhalf miljoen klanten en noemt zichzelf ‘dé specialist op het grensvlak van e-commerce en mobiele telecom in Nederland’. Er werken ruim honderd mensen bij het bedrijf, ook eigenaar van Gsmwijzer.nl, Gsmwijzerzakelijk.nl en Sim.nl.