Twinkle | Digital Commerce

DHL opent fysieke winkel in Amsterdam

2017-05-27
180101
  • 0:56

DHL heeft op de Amsterdamse Van Baerlestraat zijn eerste eigen winkel geopend. In de zogenoemde Shipping Spot kunnen particulieren en bedrijven terecht voor pakketzendingen en advies. Het is ook een afhaal- en retourpunt voor webwinkelpakjes.

DHL heeft al Parcelshops in ruim 1.350 winkels van anderen. De Shipping Spot biedt volgens het bedrijf ‘een aantal extra services en staat in het hart van Amsterdam bovendien symbool voor de centrale functie die DHL vervult in versturen van pakketten binnen Nederland en in de wereld’.

Specialistisch advies en verpakkingsmaterialen
In de ‘exclusieve’ winkel kunnen pakketten en documenten worden verzonden, zowel internationaal als nationaal, standaard of per expres. Geadresseerden kunnen er terecht om pakjes op te pikken of aan te bieden voor retour. Er zijn specialisten die advies geven over douaneverplichtingen en er zijn verpakkingsmaterialen verkrijgbaar. Ook biedt DHL eigen merchandise aan.

DHL’s Shipping Spot is op werkdagen tussen acht uur ’s ochtends en acht uur ’s avonds geopend, op zaterdag tot zes uur ‘avonds.