Twinkle | Digital Commerce

Dagdealsite Vsdeal.com in handen van iShopZo

2017-05-27
180101
  • 0:51

IShopZo heeft de dagdealsite Vsdeal.com overgenomen van Vortum Design. Vsdeal.com biedt dagelijks aanbiedingen aan consumenten en verzorgt de producten voor concullega’s als iBood.com en Vakantieveilingen.nl.

Beide bedrijven zijn in 2011 opgericht. IShopZo faciliteert dagdeals via de websites Clicktobuy.nl, Dagactie.nl en Cosmeticadeals.nl. Daar wordt Vsdeal.com nu aan toegevoegd.

Goede match
‘Voor Vsdeal.com was het belangrijk een geschikte partij te vinden die het concept begrijpt, hun visie deelt en Vsdeal.com verder kan uitbouwen’, laat iShopZo-directeur Dirk van der Kruk optekenen in een persbericht. ‘Door onze jarenlange kennis en ervaring in de dagaanbieding markt was er eigenlijk direct een match. Voor iShopZo is het direct een goede manier verdere groei te realiseren en een nog sterkere positie in de markt te veroveren’.

Achteraf betalen
Vsdeal.com blijft onder de eigen naam draaien en biedt straks achteraf betalen aan. Ook worden de kosten voor een iDeal-transactie geschrapt. ‘De consument zal verder niets merken van de overname’, aldus iShopZo.