Twinkle | Digital Commerce

Coolblue toont tweedehands artikelen

2017-11-11
180101
  • 1:02

Coolblue biedt voortaan zogenoemde ‘tweedekansjes’ aan in zijn webshops. Het gaat om producten die zijn geretourneerd of geruild en die tegen korting worden aangeboden. Coolblue slijt zulke artikelen al langer via Marktplaats, nu ook direct op de eigen productpagina’s.

Onder de kop ‘Liefde op het tweede gezicht’ maakt Coolblue op zijn weblog melding van de uitbreiding met geretourneerde, gerepareerde en refurbished artikelen. De kortingsprijs, te vinden onder de nieuwprijs, is afhankelijk van de staat van de artikelen (nieuw, lichte gebruikssporen of zichtbaar beschadigd).

Garantie
Net als compleet nieuwe exemplaren worden de tweedekansjes in beginsel de volgende dag gratis bezorgd als ze voor middernacht zijn besteld. Er zit een garantie op van 12 of 24 maanden, afhankelijk van de staat. Witgoed wordt gratis aangesloten en tegen betaling ook ingebouwd.

Outlet op Marktplaats
De nummer 4 van de Twinkle100 opende twee jaar geleden al een 'Coolblue TweedeKansOutlet' op Marktplaats. In de uitverkoophoek op de handelssite zijn op dit moment 3.584 items te vinden. Wie iets van zijn gading vindt, kan niet direct bestellen op Marktplaats.nl, maar wordt verwezen naar Coolblue.