Twinkle | Digital Commerce

Kijkshop bezorgt binnen twee uur in alle grote steden

2017-11-11
180101
  • 1:18

Kijkshop heeft zijn tweeuursbezorgservice uitgebreid naar ‘alle grote steden in Nederland’. Daarmee vervolgt het een eerdere proef in Amsterdam en Utrecht. Pluplus bezorgt de online bestelde producten binnen twee uur vanuit de Kijkshop-winkels.

‘Kijkshop bezorgt vanaf nu ook in de regio’s Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Leiden, Lelystad, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zoetermeer’, laat de nummer 52 van de Twinkle100 weten in een persbericht.

Eén artikel per keer
Klanten betalen de tweeuursbezorging vooruit in de checkout op Kijkshop.nl. Hier is geen vaste prijs voor. Ook kan er slechts één artikel per keer besteld worden. 'Hier beginnen we mee om de klant zekerheid te bieden', zegt e-commerce manager Jeroen van de Wiel tegen Twinkle. 'We willen eerst kijken hoe het gaat met één artikel, maar kunnen dit aantal later loslaten en verhogen.'

Winkels als dc's
Doordat de winkels als kleine distributiecentra worden gebruikt, kunnen de koeriers van Pluplus de artikelen snel bezorgen. ‘De klant ontvangt een track & trace-e-mail met een link, zodat hij of zij in Google Maps precies kan zien waar de koerier zich op ieder moment bevindt’, schrijft Kijkshop in zijn bericht.

Twintig steden
In de loop van 2016 wordt de service beschikbaar voor alle regio’s met een Kijkshop-winkel. 'Voor nu leveren we in de twintig steden die samen voor 60 procent van onze online omzet zorgen', zegt Van de Wiel. 'Van daaruit is leveren binnen een straal van 15 kilometer mogelijk.'