Twinkle | Digital Commerce

Gaastra vernieuwt webwinkel

2017-05-27
180101
  • 0:57

Het Nederlandse kledingmerk Gaastra heeft zijn webwinkel vernieuwd. De vorige shop was in huis gebouwd, voor zijn vervanger heeft Gaastra de ontwikkeling uitbesteed. De webwinkel viel direct na lancering al in de prijzen.

De Duitse softwarebouwer van online winkelsystemen Shopware heeft de nieuwe webwinkel van Gaastra gebouwd. De website staat in het teken van ‘emotioneel winkelen’, zo staat in een persbericht omschreven. Een ‘modern design en indringende visualisaties’ moeten de bezoeker uitnodigen om door de online winkel te ‘lopen’.

In de prijzen
Net na de lancering van het vernieuwde Gaastraproshop.com ontving het bedrijf een prijs voor de meest gebruiksvriendelijke webshop in Duitsland. In München ontving Gaastra tijdens de K5 Konferenz een Shop Usability Award in de categorie mode.

McGregor Fashion Group
Gaastra is onderdeel van de Nederlandse McGregor Fashion Group. Hiertoe behoren ook de internationaal grote merken McGregor en Adam. De McGregor Fashion Group maakte onlangs zijn debuut in de Twinkle100-uitgave; met een omzet van 5,5 miljoen euro bezet het de 125e plek in de Retail top 101-200.