Twinkle | Digital Commerce

DHL Parcel bezorgt ’s avonds op alle werkdagen

2017-05-27
180101
  • 0:57

DHL Parcel bezorgt pakketten voortaan op alle werkdagen ook ‘s avonds bij online shoppers thuis. Het pakketbedrijf voegt de maandag- en vrijdagavond toe aan zijn leverschema.

‘Met de extra avondleveringen is het servicepakket naar online consumenten opnieuw uitgebreid’, meldt DHL Parcel in een persbericht. ‘Als de webshop erop is ingericht, kunnen online shoppers met DHL Parcel kiezen uit levering aan huis in de middag of avond. Daarnaast bestaat de mogelijkheid van levering via een Parcelshop of een Parcelstation.’

Eerste op alle werkdagen
DHL Parcel bezorgde al op de dinsdag-, woensdag- en donderdagavond aan webshoppers. ‘DHL Parcel is de eerste die nu van maandag tot en met zaterdag overdag bezorgt en op alle werkdagen ook in de avond’, meldt het bedrijf trots.

Gewend aan opties
Met de eerdere adoptie van avond- en zondagbezorging door grote online retailers raken webshoppers langzamerhand gewend aan de extra afleveropties, zo meldde PostNL in maart. De DHL Parcel-concurrent bezorgt ook al ’s avonds op dinsdag en donderdag. Zowel DHL Parcel als PostNL voegde tevens de maandag aan hun afleverschema toe.