Twinkle | Digital Commerce

Amazon stapt in groenten- en fruitboxen

2017-05-27
180101
  • 1:03

Amazon heeft een samenwerking opgetuigd met FreshNation, leverancier van producten die op boerenmarkten te koop zijn. Klanten van Amazon Fresh kunnen voortaan dozen met groenten en/of fruit bestellen.


‘Bestel direct bij uw lokale boerenmarkten voor het meest verse voedsel dat er te koop is. FreshNation winkelt iedere dag op verschillende boerenmarkten, dus het aanbod verschilt ook dagelijks’, presenteert Amazon’s partner zich op de eigen website.

Hieronder ziet u hoe het werkt:

Per box
De personal shoppers van FreshNation zijn op dit moment actief in Los Angeles en delen van Californië. De groente-, fruit-, vlees-, brood- en zuivelproducten zijn normaliter los te bestellen, maar op Amazon.com alleen per box.

Grote en kleine dozen
Bezorgers van Amazon Fresh leveren de dozen af aan de deur, schrijft de LA Times. Klanten die zo'n box willen laten bezorgen, kunnen kiezen voor groenten, fruit of een combinatie daarvan. Er zijn dozen in twee formaten: de grote kosten 59 dollar, de kleinere 39 dollar.

Amazon Fresh
Amazon Fresh is de boodschappenservice van de grootste online retailer ter wereld. Op de Amerikaanse thuismarkt is de dienst nog altijd slechts in een beperkt aantal grote stadsregio’s beschikbaar. Een Europese entree lijkt ophanden.