Twinkle | Digital Commerce

Kruidvat opent grote nieuwe webwinkel in België

2017-11-08
180101
  • 1:09

Kruidvat heeft zo goed als zijn complete assortiment online verkrijgbaar gemaakt in België. Orders voor zeven uur ’s avonds, zijn de volgende dag in huis. Deze zogenoemde ‘cut-off tijd’ ligt een uur eerder dan in Nederland, omdat de drogisterijartikelen uit ons land moeten komen.

Kruidvat breidde zijn online productaanbod een goed jaar geleden al fors uit in Nederland. Toen presenteerde de dochter van A.S. Watson een nieuw platform, dat ook de basis biedt voor het nieuwe Kruidvat.be.

Assortiment
Op sigaretten, schepsnoep en cadeaukaarten na zijn alle producten uit de Belgische Kruidvat-winkels nu te koop op de site. ‘Ook producten die je liever niet in de winkel koopt, bestel je eenvoudig online. Deze producten worden discreet verzonden’, schrijft de keten. Alle fysieke winkelaanbiedingen en -acties zijn online doorgetrokken. Webaankopen kunnen in de winkel worden geretourneerd of terug naar Kruidvat Online in het Gelderse Heteren worden gestuurd.

Trekpleister en ICI Paris
Met ruim elfduizend winkels in meer dan dertig landen heeft A.S. Watson de meeste drogisterijen ter wereld. Het hoofdkantoor staat in Hongkong. Behalve van Kruidvat is het concern in ons land bekend van de formules Trekpleister en ICI Paris. Die laatste keten slijt zijn parfums ook online in Nederland en België.