Twinkle | Digital Commerce

MagZine komt met all you can read-dienst

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:56

MagZine, de digitale kiosk voor tijdschriften, heeft een all you can read abonnement voor magazines gelanceerd. MagZio kost 9,95 euro per maand en biedt toegang tot een aanbod van 75 nationale tijdschriften.

MagZio is de eerste maand gratis. Consumenten kunnen daarna voor een tientje per maand onbeperkt de artikelen uit tijdschriften lezen. Het gaat om hele tijdschriften; de artikelen worden niet, zoals bij concurrent Blendle, los verkocht.

ELinea
Het abonnement voor tijdschriften is niet het eerste in zijn soort. Zo ging eerder ELinea al live, een all you can read dienst voor tijdschriften en kranten van de eReaders Groep. Hier zijn onder andere een aantal titels uit het Sanoma-assortiment te vinden. Deze heeft Magzio niet. Het aanbod bestaat vooral uit hobby- en interest tijdschriften

Bliyoo van Bruna
Bruna biedt consumenten sinds kort via Bliyoo ook de mogelijkheid om onbeperkt te lezen. Klanten kunnen kiezen uit een boeken- of tijdschriftenabonnement of kunnen deze combineren. Daarmee onderscheidt de keten zich van andere diensten.