Twinkle | Digital Commerce

Zalando krijgt exclusieve kledingcollectie van premium-partner

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:59

Zalando komt met een eerste exclusieve kledingcollectie van een premium-partner. Mode-icoon Karl Lagerfeld heeft speciaal voor het platform een sportlijn ontworpen, die vanaf 11 juni op Zalando.de te koop is. Daarmee zet Zalando in op de verkoop van unieke premium-producten.

De collectie met de naam ‘Karl Lagerfeld Sport City’ bestaat uit achttien kledingstukken die voor de volle prijs worden verkocht. Ze zijn onderdeel van Karl Lagerfeld’s etalage binnen de Duitse premium-afdeling van Zalando.

Emotie
Het is de eerste keer dat Zalando een exclusieve samenwerking aangaat met een kledingdesigner. De collectie past bij Zalando’s nieuwe manier van zakendoen. ' We willen een fashionable site zijn. In de begintijd wilden we brand awareness creëren, maar nu willen we verder inzetten op de emotie rond het merk Zalando’, zei een woordvoerder van het bedrijf in september, toen ook een nieuwe website werd gelanceerd.

Brand shop
Zalando biedt merken in de toekomst meer ruimte om zich te profileren op het platform. Ze krijgen een eigen brand shop, waarmee ze direct in contact komen met webshoppers, die bovendien meer op maat worden bediend.