Twinkle | Digital Commerce

Shoptrader sluit betaalpact met Pay.nl

2017-05-27
180101

Shoptrader, aanbieder van e-commerce software, heeft een samenwerking gesloten met Pay.nl om zijn klanten voordelige betaaltarieven te kunnen bieden. Dat gebeurt onder de naam ‘Shoptrader Payments’.


Na SEOshop (met Mollie) is Shoptrader de tweede Nederlandse leverancier van e-commerce software in korte tijd die zijn webwinkelklanten onder eigen vlag faciliteert op het betaalvlak. ‘Door de alliantie met Pay.nl aan te gaan, werken we samen met een zeer betrouwbare en vooruitstrevende payment service provider waar, net als bij ons, innovatie en gebruiksgemak hoog in het vaandel staan’, aldus Shoptrader op de eigen website.

Goedkoper uit
De belofte is dat de merchants goedkoper uit zijn en dat ze kunnen concurreren met de grote e-commerce spelers. ‘Samen staan we sterk’, motiveert Erwin Vaneveld de komst van Shoptrader Payments. Klanten kunnen de service integreren in hun software en ‘binnen een paar minuten’ na aanmelding de eerste betalingen innen. ‘Natuurlijk mag iedereen voor zichzelf beslissen of zijn of haar webwinkel gebruik zal maken van de Shoptrader Payments mogelijkheid.’

Duizenden webwinkels
Op de software van Amsterdamse Shoptrader draaien ruim 2.500 webwinkels (Pay.nl bedient ongeveer net zo veel shops). Bij Shoptrader, dat volgende maand zijn tienjarig bestaan viert, staan 12 mensen op de loonlijst.