Twinkle | Digital Commerce

De Bijenkorf start bezorging op zondag

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:04

Webshoppers kunnen hun orders bij de Bijenkorf voortaan op zondag laten bezorgen door PostNL. De nummer 22 van de Twinkle100 claimt een primeur als het aankomt op de zondaglevering van kleding. De service valt onder het bezorgabonnement van de keten.

De Bijenkorf startte begin dit jaar met leveringen op dinsdag- en donderdagavond aan webshoppers. Aanstaand weekend komt zondaglevering daarbij.

Kosten
Voor abonnees van het afgelopen najaar gepresenteerde ShippingPlus, die bezorging afkopen voor 9,95 euro per jaar, kost avond- of  zondaglevering niets extra. Zonder abonnement bedragen de meerkosten 0,99 euro op dinsdag- of donderdagavond en 5 euro op zondag.

Opschalen
De Bijenkorf is niet de eerste speler uit de Twinkle100 die met zondaglevering komt; Coolblue biedt de service van PostNL sinds afgelopen zomer kosteloos aan voor klanten. Ook onder andere de BAS Group en Bax-shop.nl maken gebruik van de zondagsdienst, die ‘zichzelf verkoopt’ volgens PostNL. Het bedrijf zei eerder tegen Twinkle dat in het tweede kwartaal bekend wordt welke partijen de service ook gaan aanbieden: ‘Dan gaan we opschalen.'

Click & collect
De Bijenkorf facilieert sinds afgelopen najaar overigens al click & collect op zondag.