Twinkle | Digital Commerce

Gilette presenteert scheermes met koopknop

2017-05-27
180101
  • 1:07
Scheermerk Gillette brengt in Duitsland samen met webwinkel The Perfect Shave een scheermes op de markt dat na een aantal weken gebruik vanuit de badkamer met één druk op de knop vervangen kan worden. Het mes heeft een connectie met de webshop.

Gillette ontwikkelde een scheermes dat in een doos met koopknop in de badkamer kan worden gelegd. De doos is via een mobiele verbinding van Deutsche Telekom gekoppeld aan Perfect-shave.de, waar na een druk op de knop een nieuw mesje kan worden besteld.

ID aanmelden
Meseigenaren dienen de doos eerst aan de hand van een uniek ID aan de melden in de webshop. Daar laten zij tevens betaal- en bezorggegevens achter, zodat een nieuw mesje al binnen 24 uur na het indrukken van de koopknop verstuurd kan worden.

Misbruik
Om misbruik van de koopknop te voorkomen, wordt bij iedere druk op de button een mailtje met een veiligheidslink naar het e-mailadres van de gebruiker verstuurd. De koop moet via deze link bevestigd worden.

RTL 7
In Nederland verkoopt RTL 7 samen met Slimscheren.nl scheermesjes online. De partners bieden heren een abonnement waarbij zij periodiek nieuwe mesjes thuis ontvangen. Ook kunnen mannen eenmalig een scheerbox bestellen.