Twinkle | Digital Commerce

Video Vrijdag: winnaars Website van het Jaar

2017-05-27
217199
  • [video]
  • 1:04

Elke vrijdagmiddag vindt u hier een relevante video over e-commerce, met een korte toelichting van de redactie. In deze aflevering van de rubriek ‘Video Vrijdag’ komen winnaars van de verkiezing ‘Website van het Jaar 2014’ aan het woord.

In de Amsterdamse Harbour Club werden gisterenavond sites gelauwerd met de meeste stemmen (populairste website) en met de hoogste waardering (beste website) van het pubkiek in 23 categorieën. Stemmers beoordeelden de sites op inhoud, navigatie en design en ze konden aangeven in welke mate zij een site zouden aanbevelen aan anderen.

Weer Tweakers en iBood
Tweakers Pricewatch kreeg van alle stemmers de beste kwaliteitsbeoordelingen. Daarmee mag de vergelijker zich dé Website van het Jaar noemen. Tweakers.net ging er twee en drie jaar geleden al met de hoofdprijs vandoor. In de categorie ‘shopping’ kwam iBood niet voor het eerst als populairste uit de bus, Body & Fit Shop als beste. Alle winnaars vindt u hier.

Succesfactoren
Managed hostingprovider True was aanwezig bij de uitreiking. Het bedrijf vroeg winnaars wat de succesfactoren zijn achter een goede website. Hun reacties ziet u hieronder.