Twinkle | Digital Commerce

NRC Media brengt wekelijkse wijndeal online

2017-05-27
452482
  • [nieuws]
  • 1:09

NRC Media heeft met OneWineOnly een webwinkel geopend waarin wijn tegen flinke korting wordt verkocht. Het uitgeefbedrijf heeft als eigenaar van OneDayOnly al een aantal jaren ervaring met flash sales.


Onewineonly.nl is nu een paar weken in de lucht, laat een medewerkster weten aan Twinkle. Het aanbod is zeer beperkt; alleen op vrijdag komt er een nieuwe wijnaanbieding online te staan. Als de flessen zijn uitverkocht, verdwijnt de deal uit beeld en wordt bezoekers verteld dat ze tot de volgende vrijdag moeten wachten.

OneDayOnly
OneWineOnly is de eerste spin-off van OneDayOnly, een dagdealsite die NRC eind 2008 lanceerde om extra online inkomsten te genereren. Retailpartners verkopen producten tegen tientallen procenten korting op de site, NRC communiceert de dagelijkse aanbieding in de krant. De medewerkster van OneDayOnly laat weten dat de site eerder dit jaar ook op een Belgisch domein is geopend. Daartoe werd een samenwerking gesloten met pakketverzender bpost.

NRC Lux wordt NRC Webwinkel
Twinkle schreef eerder deze week dat NRC werkt aan een nieuwe webwinkel voor de krantentitel. De shop, die dit najaar open moet gaan, wordt door bureau Redkiwi gebouwd op Magento Enterprise. De naam NRC Lux, met een omzet van 11,8 miljoen euro genoteerd op de 71e plek in de Twinkle100, verdwijnt van het online toneel. De nieuwe shop gaat draaien op Nrcwebwinkel.nl.