Twinkle | Digital Commerce

Huishoudbeurs opent webshop

2017-11-08
180101
  • 1:02

De Huishoudbeurs is dit jaar ook online te bezoeken. Het jaarlijkse evenement in de Amsterdam RAI is vanaf 31 oktober drie dagen geopend met een eigen webshop. Bezoekers kunnen onder andere profiteren van ‘superdeals’.

‘Je kunt er, net als je gewend bent van de gewone Huishoudbeurs, onder andere kleding, accessoires, beautyproducten, food, tassen en huishoudelijke artikelen vinden’, vertelt een woordvoerder van de RAI aan Twinkle over de inhoud van de Huishoudbeurs-webshop. ‘Ook kun je er 3D-geprinte sieraden kopen.’ Bekende namen als Travelbird en Lucardi dragen bij aan de tijdelijke online winkel.

Elk kwartier een superdeal
De koopjes van de fysieke Huishoudbeurs zijn op Online.huishoudbeurs.nl in superdeals gegoten die elk kwartier verschijnen. Ook kunnen bezoekers online chatten met BN’ers en workshops volgen. ‘De meeste producten bestel je direct bij de Online Huishoudbeurs en worden netjes in één doos bij je thuisbezorgd’, aldus de woordvoerder. ‘Dus maar één keer betalen en één keer verzendkosten betalen.’

Kwart miljoen vrouwen
De Huishoudbeurs wordt jaarlijks door een kwart miljoen vrouwen bezocht. Het offline evenement vindt volgend jaar plaats van 21 februari tot en met 1 maart in de Amsterdam RAI.