Twinkle | Digital Commerce

Bestseller bundelt aanbod in centrale webshop

2017-05-27
180101
  • 0:55

Bestseller, het modeconcern achter onder andere Vero Moda, Jack & Jones en Only, heeft zijn complete kledingaanbod gebundeld in een centrale webshop. Bestseller.com gaat daarmee nadrukkelijk de concurrentie aan met grote pure players als Asos en Zalando.

Bestseller presenteert het getransformeerde Bestseller.com als ‘onze grootste winkel tot nu toe’. Op de site, die eerder niet was voorzien van een winkelmandje, kan zowel op merk als op productcategorie worden gezocht. Volgens het Deense familieconcern zijn er ‘meer dan 25.000 stijlen’ te vinden.

Winkelervaring
Bestseller.com biedt volgens e-commerce directeur Jens Christian Buhl een geheel neiuwe winkelervaring dan de 17 verschillende brand webshops doen. Bezoekers kunnen artikelen uit al die shops samen bestellen, zonder verzend- noch retourkosten.

Ook op Wehkamp.nl en Zalando
Bestseller is de nummer 68 van de Twinkle100. Kleding van de verschillende labels is behalve in de eigen winkels en webshops ook elders te koop. Zo is Vero Moda bijvoorbeeld te vinden bij Wehkamp.nl en Zalando.