Twinkle | Digital Commerce

Ovstore.nl brengt pakket binnen anderhalf uur bij klant

2017-11-11
180101
  • 1:22

Ovstore.nl is een samenwerking aangegaan met De Buren Afhaalcentrum om bestellingen binnen 90 minuten bij de consument te krijgen. Klanten kunnen anderhalf uur na plaatsing hun order afhalen in een persoonlijke kluis in één van de De Buren-vestigingen in Utrecht of Nieuwegein.

Ovstore.nl, dat zijn voorraad in verschillende Self Storages in Nederland houdt, vervoert pakketten per fietskoerier, te voet of openbaar vervoer naar de klant om zo duurzaam mogelijk te blijven. Buiten het bezorgen van orders bij consumenten thuis en bij afhaalpunten van PostNL, UPS en DHL, is de online winkel nu een samenwerking aangegaan met De Buren voor een nog snellere levering.

Per fietskoerier
Voor 1,50 euro wordt een bestelling - mits op voorraad - bij één van de vier De Buren-locaties in Utrecht of Nieuwegein per fiets of te voet geleverd. Klanten krijgen een sms met de toegangscode tot hun persoonlijke kluis, waarna zij 24 uur de tijd hebben om het pakket op te halen.

Van kluis naar huis
Sandd nam in april een meerderheidsbelang in De Buren Afhaalcentrum, waardoor De Buren afgeleverde pakjes in kluizen voortaan kan transporteren naar een andere kluis, bijvoorbeeld in de buurt van een webshopper. ‘Van kluis naar kluis’, noemt Robin Dragstra van De Buren dat. Na ‘van kluis naar kluis’ zal werk worden gemaakt van ‘van kluis naar huis’, liet Dragstra aan Twinkle weten. Consumenten kunnen straks thuis orders in ontvangst nemen die door ondernemers in een kluisje van De Buren zijn gestopt. Ovstore.nl maakt enkel gebruik van De Buren’s basisconcept.