Twinkle | Digital Commerce

Merkenplatform TheLabelFinder van start in Nederland

2017-11-08
180101
  • 0:60

TheLabelFinder, een verzamelplatform voor modemerken, maakt zijn entree in Nederland. Het van oorsprong Duitse bedrijf wil kleine lokale modeondernemers in ons land via het platform internationaal op de kaart zetten.


Consumenten kunnen op TheLabelFinder overal ter wereld hun favoriete merk opzoeken en bekijken in welke lokale winkels dit merk te koop is. Het platform heeft een database met stenen winkels in 136 landen en het is in negen verschillende talen te raadplegen.

Koppeling met webshop
Kleine en grote retailers kunnen hun winkels gratis aanmelden om door consumenten online gevonden te worden. Daarnaast biedt TheLabelFinder bedrijven een premiumpakket voor 420 euro per jaar, waarmee retailers het platform ook aan hun webshop kunnen koppelen. Gebruikers zien dan niet alleen het adres van de fysieke winkels van een modeketen, maar ze worden ook direct gelinkt naar de bijbehorende webshop.

App voor op vakantie
In de tweede helft van dit jaar wil TheLabelFinder eigen pagina’s gaan aanmaken voor zijn partners. De dienst is nu al als app voor iOS verkrijgbaar, zodat vakantiegangers ook op vakantie de weg naar hun favoriete merk kunnen vinden.