Twinkle | Digital Commerce

Programma vakdag Logistiek & e-commerce rond

2017-05-27
180101

Met de toevoeging van keynote-sprekers van Badkamermarkt.nl en Hangmat Gigant is het programma van Logistiek & E-commerce definitief. De vakdag vindt plaats op 19 juni in Houten.

Badkamermarkt.nl heeft in de afgelopen maand zijn eerste showroom geopend. In de ‘beleveniswinkel’ van 750 vierkante meter krijgt de verkoper in zijn rol hulp van de iPad. Directeur Operations Arthur Monteiro zal ingaan op de logistieke uitdagingen van de badkamerverkoper.

Concurreren met grote partijen als Bol.com, Wehkamp.nl en Amazon, daar is lef voor nodig. Hangmat Gigant is zo'n webwinkel die na jaren hard werken is uitgegroeid tot een internationale webwinkel die durft te concurreren met deze grote partijen. Een droom die acht jaar geleden is gestart op een zolderkamertje. Kees van Dijk runt ondertussen maar liefst tien internationale webwinkels en zal in zijn keynote uiteenzetten wat daarvan de impact is op het logistieke proces.

Hema
Ook Joke Vink van Hema zal in haar presentatie in de middag (onder andere) stilstaan bij de focus op het buitenland. Wat is de strategie van Hema, wat is hierin reeds gedaan en wat staat er de komende maanden nog te gebeuren?

Nog enkele kaartjes
Kijk voor het volledige programma hier. Meer informatie of aanmelden? Ga naar logistiekenecommerce.nl.

De organisatie is in handen van OGZ en Twinkle, in samenwerking met Thuiswinkel.org.