Twinkle | Digital Commerce

Klanten Amazon scannen online boodschappen uit keukenkastje

2017-05-27
180101
  • 1:03

Amazon test een barcodescanner om vanuit huis online boodschappen sneller te bestellen via Amazon Fresh. Als een product op is, kan de consument de barcode van dit artikel met het apparaat scannen en Amazon direct de opdracht geven het product de volgende dag te leveren.

De scanner, Amazon Dash genaamd, is bedoeld om het voor consumenten nog gemakkelijker te maken om online boodschappen te bestellen. Naast het scannen van barcodes kunnen klanten ook hun productwensen inspreken in het apparaat. De artikelen worden automatisch via een wifi-verbinding in de account van de consument geplaatst, waarna de order via de laptop of mobiel apparaat voltooid kan worden.

San Francisco en Los Angeles
Amazon startte vijf jaar geleden met Amazon Fresh, een online boodschappen service waarbij de items de volgende dag aan huis worden geleverd. De dienst is momenteel beschikbaar in Seattle, San Francisco en Los Angeles. In deze twee laatste steden wordt nu ook Amazon Dash getest door uitgenodigde leden van Amazon’s Prime Fresh unlimited delivery programma, meldt The Wall Street Journal.